Maxximus Black Water LP
  • Maxximus Black Water LP
  • Maxximus Black Water LP

Maxximus Black Water LP

799,00 kr.
Inkl. moms
Reference: 11-1102

Maxximus Black Water LP super robust lavprofilrulle. Selve hjulet er lidt større end standard lavprofilruller. Ligger rigtig godt i hånden, hvilket er en fordel ved tungere fiskeri. 

Model: Venstre.

Antal
Ikke på lager


Denne vare blev senest lagt i en kurv: 2018-09-03

 

Sikker betaling med dankort, Visa, PayPal, mobilpay, Mastercard eller bank overførsel.

 

Hurtig levering, sendes så vidt muligt samme dag.

 

14 dags fuld returret.

Line kapaciteten er 280 m ved 0,32 mm. Giver dig mulighed for at bruge grove linjer uden at linjen bliver for kort. Giver dig mulighed for at bruge grove linjer uden at linjen bliver for kort. 6.2:1 gearet giver dig mulighed for hurtigt at spole linjen tilbage på hjulet. Maxximus Black Water LP er udstyret med 7 kuglelejer og et rulleleje og flydende lineføring til lange kast. Rullen er designet til rovdyrfiskeri efter primært gedde men fungerer lige så godt til havfiskeri og laksfiskeri. Rigtig god knare hvilket gør det meget velegnet til trolling og dørving.

6.2:1 gearet giver dig mulighed for hurtigt at spole linjen tilbage på hjulet. Maxximus Black Water LP er udstyret med 7 kuglelejer og et rulleleje og flydende lineføring til lange kast. Rullen er designet til rovdyrfiskeri efter primært gedde men fungerer lige så godt til havfiskeri og laksfiskeri. Rigtig god knare hvilket gør det meget velegnet til trolling og dørving.

11-1102