Velkommen til Butik-Maritim's webshop. Ved handel på vores hjemmeside skal accepterer nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor at du læser betingelserne igennem, inden du handler på Butik-Maritim's webshop.

Bestilling

Bestillinger leveres til adresser i Danmark og udland. Ønsker du en speciel levering til adresse uden for Danmark, kontakt Butik-Maritim via email eller telefon. Alle priser på webshoppen angives inklusive dansk moms på 25 % og inklusiv alle afgifter.

Betaling

Når du handler hos  Butik-Maritim, kan du benytte følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, MobilPay, Paypal: MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club og EnRoute.

Levering og fragt

  • Alle ordrer leveres med Post Danmark som pakkepost, så pakken er forsikret og kan spores.
  • Er varerne på lager, leveres de indenfor 2-4 dage.
  • Varerne ekspederes så vidt det er muligt samme dag som de modtages.

Returret

Butik-Maritim yder 14 dages fuld returret på køb fra vores webshop, gældende fra den dag du modtaget dine varer. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal du blot tage en kopi af din faktura, skrive hvad du ønsker ombyttet til eller returneret og sende pakken til:

Butik-Maritim - Rebslagervej 7, 3770 Allinge

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Til tilbagebetaling af købet, har vi brug for at du oplyser dit registreringsnummer og kontonummer til din bank. Returnering af varer sker for egen regning og eget ansvar, så vi anbefaler at du sender retur som pakke, hvor der er forsikring og mulighed for at track and trace.

Forbehold

Da vi er en fysisk butik, kan der ind imellem opstå situationer, hvor en vare kan være udsolgt. Derfor forbehold for udsolgte varer og evt. prisændringer/systemfejl. Vi bestræber os på at holde webshoppen opdateret!

Ring gerne for mere information.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe Tlf. eller mail:

  • 5648 2370
  • info@butik-maritim.dk